PDA

View Full Version : HV Menu Showing in FF, not in IE



kca4christ
08-09-2006, 12:05 AM
1) Script Title: HV Menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/hvmenu/index.htm

3) Describe problem: I have my menu running properly in FF but I cant get it to show in IE6...and I have verified this with other people. So I know its something in the menu_com file. But I havent touched teh file at all..

The URL of the site I am using it one is MulesCentral.com

Can anyone offer help on this one...

kca4christ
08-09-2006, 01:13 AM
Guys I REALLY need some assistance here....does anyone know how to fix the problem?

speedracer
08-09-2006, 05:51 AM
Works fine for me in IE6 and IE7

shobuz99
08-09-2006, 02:11 PM
Guys I REALLY need some assistance here....does anyone know how to fix the problem?

kca4christ,

I see a minor problem with the menu's themselves, but
I got it to work in IE 6.0.2900.2180 and FF 1.0.7.

Here's what I saw whe I went there.

Your arrow gifs are not showing up in either FF or IE.
That could be because you don't have them in the same folder
as your exmplmenu_var.js file or because you have a syntax error
of some kind.

just tryin' to help..
shobuz99