PDA

View Full Version : Multi-part Content script



viktor
12-27-2004, 08:10 AM
Its in Dynamic Content => Multi-aprt Content script.
Everything works but every time I start the script I get
an error message:
----------------
Line: 65
Char:1
Error:Object required
Code:0
----------------
I use Frontpage 2002, it works but everytime I start it over I get that message. When I looked it up in the script it was closing curly bracket }
---------------
function onloadfunct(){
getElementbyClass("multiparts")
partscollect[0].style.display="block"
document.getElementById("formnavigation").style.display="block"
updatenav()
}
---------------
Right here last closing bracket is the problem!
Please help guys!

cr3ative
12-27-2004, 09:52 AM
.

Cheers
cr3ative

SargeTron
12-27-2004, 11:58 AM
.

Cheers
cr3ative
Uh... he or she did.

cr3ative
12-27-2004, 01:48 PM
A link is one of these:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/multipartcontent.htm
*slaps SargeTron*

Anyway, Viktor, please ensure you have no other scripts running on the page and that you have implemented it correctly - we can check this for you if you post a link to the website you are building or post the source code.

cr3ative

ddadmin
12-28-2004, 11:17 PM
Also viktor, please post the URL to the problem page on your site. Most likely the problem is specific to something on your page.