PDA

View Full Version : Fade-in slideshow; hyperlink issues



David
12-22-2004, 10:58 PM
This is regarding the latest version of :http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm

Thank you for revising this to work in Firefox. As developers, we are working hard to promote it! Your help would be greatly appreciated!

Could we alter it to:


Add a hyperlink to the entire script that works in IE and Firefox - to one location border="0"; or,
Add a hyperlink to each image, again for Firefox and IE, border="0"?


BTW - saw the random version - very nice as well!

Thanks in Advance for any help!

David
12-22-2004, 11:00 PM
Just saw the other thread (whoops) - but if possible, any answer would be appreciated.

Fade-in Slideshow Hyperlinking? (http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?t=1142)

meliho
12-23-2004, 05:50 AM
Hi,

.....I'm not sure I caught the details in this post. Was there a change to the Fade-In Slideshow so that it works in Netscape as well? We're having trouble with it over at http://www.autosafetymagnets.com (center right side should be showing samples of magnets, no problem in IE though).

Thanks.

ddadmin
12-29-2004, 01:13 AM
Hi,

.....I'm not sure I caught the details in this post. Was there a change to the Fade-In Slideshow so that it works in Netscape as well? We're having trouble with it over at http://www.autosafetymagnets.com (center right side should be showing samples of magnets, no problem in IE though).

Thanks.

Hmmm the script should definitely work cross browser, including Firefox. You can confirm this by viewing the demo page on our site using FF. I'm not sure why that's not the case on your page, though it's possible the other scripts on your page is conflicting with this one...