PDA

View Full Version : dynamic tab content



taghaboy
07-23-2006, 02:36 AM
hello
thst's my 1st topic in this great web site and board ressource in the world...
i'v navigate to yahoo web site : http://fr.yahoo.com/ who change all ther skins... i'v see in the right corner of yahoo page some thing like the Tab Content Script, but this it's animate-dynamic in onmouse over, and the contets chowed when me shose one of the rectangl menu...
if it's possible, is her any one who see or know this scripte.
thanks a lot :D

taghaboy
07-23-2006, 11:01 PM
any idea pls.

richarawad
08-07-2006, 05:57 PM
any idea pls.
man i m working on this now ... i onlu have the animation .. but everything
else like mouseover and contents from an external link is done !
when ill finish i will upload u the code!

mburt
08-07-2006, 07:29 PM
Not sure what either one of you is taking about, but, okay :)

taghaboy
08-07-2006, 07:59 PM
ok, thanks for reply na dhelp too, well see u r into:)