PDA

View Full Version : ddcolortabs position Problem with Firefox



machinna
07-16-2006, 05:21 PM
I'm use ddcolortabs with Any Link Drop Menu. In IE work perfectly but in Firefox the position not is correctly. I use FlashMovie in Background.

My site *Open in IE and Firefox to see:

http://www.sulfiltro.com.br

Code of ddcolortabs :


<style type="text/css">

#ddcolortabs{
margin-left: 0px;
float:right;
padding: 123 5 0 0;
background: transparent;
voice-family: "\"}\"";
voice-family: inherit;
}

#ddcolortabs ul{
margin:0;
padding:0;
list-style:none;
}

#ddcolortabs li{
display:inline;
margin:0 2px 0 0;
padding:0;
}


#ddcolortabs a{
float:left;
color: white;
background: #98B8D1 url('images/color_tabs_left.gif') no-repeat left top;
font: normal 11px Arial, Verdana, sans-serif;
letter-spacing: 0px; margin-left:0; margin-right:2px; margin-top:0; margin-bottom:0; padding-left:3px; padding-right:0; padding-top:0; padding-bottom:1px
}

#ddcolortabs a span{
float:left;
display:block;
background: url('images/color_tabs_right.gif') no-repeat right top;
padding-left:6px; padding-right:9px; padding-top:4px; padding-bottom:2px
}

#ddcolortabs a span{
float:none;
color:#FFFFFF
}


#ddcolortabs a:hover{
background-color: #EEF1F6;
color:#000000
}

#ddcolortabs a:hover span{
background-color: #EEF1F6;
color:#000000
}

#ddcolortabs #current a, #ddcolortabs #current span{ /*currently selected tab*/
background-color: #EEF1F6;
}

#ddcolortabsline{
clear: both;
padding: 0;
width: 100%;
height: 8px;
line-height: 8px;
background: #98B8D1;
border-top: 1px solid #fff; /*Remove this to remove border between bar and tabs*/
}

</style>

To Flash :


// docwrite.js
document.write('<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="725" height="156" id="topo" align="middle" border="0"><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"/><param name="movie" value="Flash/TOPO.swf"/><param name="quality" value="High"/><param name="wmode" value="transparent"/><param name="bgcolor" value="#ffffff"/><embed src="flash/topo.swf" quality="High" wmode="transparent" bgcolor="#ffffff" width="725" height="156" name="topo" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"/></object>');


And call in the page :


<script src="docwrite.js"></script>

What is problem ?

Help me please.

thx,

machinna

jscheuer1
07-19-2006, 04:59 PM
Can't view the page, it is password protected.

jr_yeo
07-19-2006, 05:41 PM
¿qué? :p he he
its not password protected :D

machinna
07-20-2006, 12:40 AM
Sorry... Host Problem.
But now its ok

jscheuer1
07-20-2006, 04:15 AM
#menu{
position:absolute;
float:right;
right:10px;
top:0;
text-align:right;
margin-left:12px;
}

machinna
07-20-2006, 12:14 PM
Very thx jscheuer :)
You are the best

But other problem with Firefox :

I have one Div :



#container{
width:726px;
background-image: url("../images/back_container.jpg");
background-repeat: repeat-y;
margin:20px auto 20px auto;
}


In IE its ok but in Firefox dont complet the space.

Sorry for my English

My page :

http://www.sulfiltro.com.br/


Other:

I have sub-page :

http://www.sulfiltro.com.br/filtros.asp

In full Page Links dont open in Firefox:

Go to Produtos - Filtros

http://www.sulfiltro.com.br/

Very Thx

jscheuer1
07-23-2006, 04:44 AM
This seems to take care of it in FF (additions/changes red):


#container {
width:724px;
height:450px;
background-image: url("../images/back_container.jpg");
background-repeat: repeat-y;
margin:20px auto 20px auto;
}

If this causes a problem in IE, you can add below it:


* html #container {
width:726px;
height:auto;
}

machinna
07-24-2006, 07:27 PM
More one problem solved :)

Last problem :


Very thx jscheuer :)
You are the best

Other:

I have sub-page :

http://www.sulfiltro.com.br/filtros.asp

In full Page Links dont open in Firefox:

Go to Produtos - Filtros

http://www.sulfiltro.com.br/

Very Thx

jscheuer1
07-25-2006, 03:13 AM
Add this style:


iframe {
position:relative;
}

machinna
07-26-2006, 12:27 AM
Very Thx jscheuer1 !!!

My Page its 100%

Later i'm back with more pages and more problems to your solutions :)