PDA

View Full Version : HV menu works firefox not IE!



enzaway
07-08-2006, 10:51 AM
1) Script Title: HV Menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/hvmenu/index.htm

3) Describe problem: I have 3 levels, and they work fine in firefox:) , but only the first 2 show in explorer:confused: .

My Url is http://www.familytravel.co.nz/indexpatright.html
and http://www.familytravel.co.nz/exmplmenu_var.js
any help would be musch appreciated

Pat

jscheuer1
07-09-2006, 04:55 AM
In your exmplmenu_var.js file, where you have:


var HighSubBgColor='#ffffgf'; // Background color when mouse is over on subs

ffffgf is not a valid hex color value. Change it to a valid value like, say - ffff4f or ffffff and things will work.

enzaway
07-09-2006, 09:37 AM
that was wonderful, you quite saved my day. Maybe Explorer 7 will be all they crack it up to be, I hear it's closing the gap on Mozilla because it's more like Mozilla. Again, many thanks.