PDA

View Full Version : Light Box 2.0 Out of order problem



chesthare
06-18-2006, 08:38 PM
http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/

I am using three different thumbnails to open three different galleries on this page.

They seem to be working correctly, except for the fact that some are out of order. For example

Gallery 1 - Images from 1-10
Gallery 2 - Images from 10-1
Gallery 3 - Images from 10-1

Any ideas?

http://www.razorsedge.co.ca/gallery/newgallery2.html

jscheuer1
06-19-2006, 07:03 AM
<td align="center">
<a href="../photos/bridal01.jpg" rel="lightbox[bridal]" title="Bridal"><img height="200" width="150" border="2" src="../photos/bridal07.jpg" alt=""></a>
<a href="../photos/bridal02.jpg" rel="lightbox[bridal]" title="Bridal"></a>
<a href="../photos/bridal03.jpg" rel="lightbox[bridal]" title="Bridal"></a>
<a href="../photos/bridal04.jpg" rel="lightbox[bridal]" title="Bridal"></a>
<a href="../photos/bridal05.jpg" rel="lightbox[bridal]" title="Bridal"></a>
<a href="../photos/bridal06.jpg" rel="lightbox[bridal]" title="Bridal"></a>
<a href="../photos/bridal07.jpg" rel="lightbox[bridal]" title="Bridal Courtesy: White Day Photography"></a>
<a href="../photos/bridal08.jpg" rel="lightbox[bridal]" title="Bridal Courtesy: White Day Photography"></a>
<a href="../photos/bridal01.jpg" rel="lightbox[bridal]" title="Bridal Courtesy: White Day Photography"></a>
</td>

<td align="center">
<a href="../photos/grad01.jpg" rel="lightbox[x]" title="Graduation"><img border="2" src="../photos/grad08.jpg" alt="" height="200" width="150" border="0"></a>
<a href="../photos/grad02.jpg" rel="lightbox[x]" title="Graduation"></a>
<a href="../photos/grad03.jpg" rel="lightbox[x]" title="Graduation"></a>
<a href="../photos/grad04.jpg" rel="lightbox[x]" title="Graduation"></a>
<a href="../photos/grad05.jpg" rel="lightbox[x]" title="Graduation"></a>
<a href="../photos/grad06.jpg" rel="lightbox[x]" title="Graduation"></a>
<a href="../photos/grad07.jpg" rel="lightbox[x]" title="Graduation"></a>
<a href="../photos/grad08.jpg" rel="lightbox[x]" title="Graduation"></a>
<a href="../photos/grad09.jpg" rel="lightbox[x]" title="Graduation"></a>
<a href="../photos/grad010.jpg" rel="lightbox[x]" title="Graduation"></a>
</td>

<td align="center">
<a href="../photos/flower01.jpg" rel="lightbox[flower]" title="Flower Girl"><img border=2 src="../photos/flower03.jpg" alt="" height="200" width="150" border="0"></a>
<a href="../photos/flower02.jpg" rel="lightbox[flower]" title="Flower Girl"></a>
<a href="../photos/flower03.jpg" rel="lightbox[flower]" title="Flower Girl"></a>
<a href="../photos/flower04.jpg" rel="lightbox[flower]" title="Flower Girl"></a>
<a href="../photos/flower05.jpg" rel="lightbox[flower]" title="Flower Girl"></a>
<a href="../photos/flower06.jpg" rel="lightbox[flower]" title="Flower Girl"></a>
</td>

chesthare
06-23-2006, 04:54 PM
Thanks again for the help.

I'm not sure what I was doing wrong, if you have a minute I could benefit from the enlightenment.

Cheers

jscheuer1
06-24-2006, 07:23 AM
If you compare the markup from my post with what you had, it should be rather obvious. Mainly you had malformed <a></a> elements that were confusing the script as to what was a link and what was not. <a></a> tags should never be nested:


<a><a></a></a> <!-- Very Bad -->

And you should never have an <a> without an </a> and visa versa.