PDA

View Full Version : Chrome Menu Question



shifarad
06-05-2006, 08:56 PM
Hi,
Chrome menu works great, its a very elegant solution.
I have a small question:
Is there a way I can format the menu so only when I mouseover the word in the menu, only then the dropdown menu will appear.
The way it works now the <A> tag takes all the width so even if you mouseover near the word the menu drops.

Thanks,
Shif

ddadmin
06-05-2006, 11:43 PM
Warning: Please include a link to the DD script in question in your post. See this thread (http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?t=6) for the proper posting format when asking a question.

The reason is because the link area (<a>) is covers an area greater than the link text itself, due to padding defined in the CSS:


#chromemenu ul li a{
float: left;
color: #7F7F7F;
font-weight: bold;
padding: 6px 12px 6px 7px;
"

You can always remove this padding, but then again, the look of the menu will alter, and you end up with menu links that are very close to one another.

shifarad
06-06-2006, 10:03 AM
OK, thenks.
I tried this option and didn't like the look, its narrow and tight.
I thoght maybe there is another solution.
Anyway thanks again for your quick response,

Shif