PDA

View Full Version : Switch menu



benslayton
06-02-2006, 11:01 PM
i need this in mouse over

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/switchmenu.htm

jscheuer1
06-03-2006, 03:38 AM
<div class="menutitle" onmouseover="SwitchMenu('sub1')">Site Menu</div>

benslayton
06-03-2006, 08:04 PM
Thanks I found it earlier.